Tuosta noin vain marraskuuhun

Niin se vain marraskuu tulla tupsahti vähän varkain, tuntuu todellakin, että viikot vierivät huimaa vauhtia eteenpäin kohti joulua. Meillä vietettiin lokakuun viimeisenä pienimuotoisesti Halloween juhlia tyttären ja hänen kavereiden kanssa. Koristelu oli hauskaa puuhaa ja nyt kun tyttö on noin iso jo, niin itselle jää koko ajan pienempi siivu valmisteluissa – välillä täytyy vain itseä muistuttaa, että antaa tyttären tehdä enemmänkin, kun hän selvästi rakastaa samoja asioita kuin äitinsä.

Täytyy myöntää, että tämä kellojen siirron myötä suoraan kasvoille iskenyt pimeys on tänä vuonna tuntunut erityisen pahalta. En haluaisi poistua kotoa enää illemmalla minnekään ja muistuu taas mieleen kuinka pimeää ja synkkää koko pitkän talven (jos ei lumi tuo valoa) onkaan. Täsmälääkkeeksi olen viritellyt ympäri kotia kausivaloja ja kynttilöitäkin poltellaan tiuhaan. Toisaalta täytyy myöntää, että tuolla yhdistelmällä saa aika ihanan hygge-tunnelman luotua kotiin ja eipä sitä sitten tee mielikään lähteä enää minnekään.

Mitkä on sun parhaat vinkit piristää tätä pimeintä vuodenaikaa?

Ihanaa ja tunnelmallista viikonloppua <3

allekirjoitus