Viikonlopun kuulumisia

Ihanaa viikonloppua kaikille! Mä en tiedä mitä oikein tapahtui, mutta nukuin kymmenen tunnin yöunet ja heräsin vasta ennen kahdeksaa! Olen hiukan pöllämystynyt, koska kumpaakaan asiaa ei tapahdu ikinä; en nuku kymmentä tuntia, enkä lähelle kahdeksaa. No tiedän kyllä, että tämä tuli todelliseen tarpeeseen, olen ollut aivan poikki maanantaista lähtien ja nukkunut todella huonosti yöt eli tämä taisi olla luonnollinen korjausliike ja hyvä niin. Nyt onkin jo pyykit pyörimässä ja sämpylät uunissa, joten eiköhän päivä lähde liikkeelle vaikka hiukan myöhemmässä tahdissa ollaankin.

Joko teillä muilla pyörii kovasti jouluasiat mielessä? Itse olen hankkinut parit lahjat ja kaikki loputkin on tiedossa ja tarkkaan kirjattu kalenteriin. Osan kanssa ajattelin odottaa Black Fridayta, kun on sellaisia juttuja, joita siellä voisi hyvin olla ja osan hankin vähitellen mieluiten ennen joulukuuta. Tyttären joulukalenteri olisikin ehkä kiireisin saada valmiiksi. Seuraavaksi kuitenkin isänpäivän viettoa ja tänään onkin luvassa leivontapäivä.

Ihanaa lauantaita toivotellen,

allekirjoitus