Pikkukuusi ja iso tunnelma

Heti mennään astetta jouluisemmissa tunnelmissa, kun haimme kuusen kotiin. Olen harrastanut jos jonkinlaisia pieniä kuusia ja joinain jouluina sypressejäkin joulupuun virkaa toimittamassa, mutta tänä vuonna meille valikoitui pieni ja tuuhea sinikuusi. Tämä kuusi on kuin pikkuinen kopio sellaisesta isosta komeasta kuusesta, jonka haluaisin, mikäli viettäisimme joulunpyhät kotosalla.

Kuusessa on nimensä mukaisesti kaunis sinertävä sävy ja muutenkin tuo on kaikinpuolin täydellinen meidän olohuoneeseen. Valikoin ruukuksi varastosta löytyneen isoimman sinkkiruukun ja se näyttäisi olevan juuri hyvä. Olen ihan kahden vaiheilla koristelemmeko sen kummemmin kuusta, sillä se pääsee aika kivasti oikeuksiinsa pelkkien valojen ja luminauhan kanssa.

Tällä hetkellä blogeissa käydään kovasti keskustelua aidon ja toisaalta taas tekokuusen puolesta. Itse en oikeastaan välitä niinkään mitä muut valitsevat, meillä on menty aidoilla kuusilla tähän asti, mutta yhtä hyvin voisin valita tekokuusen myös. Tärkeintä ehkä on kuitenkin se, että on vapaus valita itselle sopivin vaihtoehto. Oletko jomman kumman puolen vahva kannattaja?

Mukavaa joulunodotusta toivotellen,

allekirjoitus