Rakas joulupukki…

Perinteinen lahjatoivepostaus kuuluu joulunaikaan. Olen jo aiemmin kertonut teille, että hankin myös itselleni joululahjan joka vuosi. Lahja on usein ollut sisustukseen liittyvä isompi hankinta tai jokin pitkään toivelistalla keikkunut haave. Tämän vuoden toivelista on lyhyt ja ytimekäs. Siitä löytyy pitkään toiveissa ollut Vitran Eames LTR Occasional pikkupöytä (kuva), jo viime vuoden listalta löytyneet Minna Parikan Tail Sneaks Low mustat glitter tennarit (kuva), sekä todelliseen tarpeeseen uusi matkalaukku, kevyt ja tyylikäs Samsonite Lite Shock (kuva).

Piti oikein miettiä, miksi lahjalista on niin lyhyt tänä vuonna, mutta ilmeisesti vihdoin on tapahtunut oivallus, että en oikeasti halua turhaa materiaa ympärilleni. Ennemminkin päinvastoin. Ja listalla olevat toiveet on ainakin tarkkaan mietitty, joten huteja tuskin näiden kanssa tulisi… Se on varmaa, että ainakin yksi toive listalta toteutuu tänä jouluna, sillä olen oman lahjani jo hankkinut. Lähes kaikki muutkin lahjat ovat jo paketeissa ja hyvässä piilossa, joten jouluvalmistelut näyttävät olevan hyvällä mallilla, vaikka olenkin tämän viikon sairastanut oikein pitkällä kaavalla.

Mitä teidän muiden lahjalistoilta löytyy tänä vuonna?

Ihanaa talvista torstaita toivotellen,

allekirjoitus