Kiitos 2018!

Kurkistetaan vuoteen 2018 perinteisen kollaasin muodossa. Tein Instagramia varten suositun ”Best nine 2018” kollaasin, jossa sananmukaisesti on yhdeksän suosituinta kuvaani tältä vuodelta. Hauskasti yhdeksästä kuvasta seitsemän on otettu joko joulu- tai marraskuussa. Mutta niinhän se taitaa mennä, että tällä hetkellä minimalismi ei ole niin ajankohtaista, joten runsaammat kuvat saavat enemmän tykkäyksiä ja runsautta meillä on riittänyt oikeastaan vain näin loppuvuodesta.

Mutta ei sen enempää kuvista, tehdään pikakurkistus vuoteen 2018. Vaikka vuosi on henkisesti ollut raskas, niin on tähän mahtunut kaikkea muutakin:

Ihania reissuja kaksin kappalein; New Yorkissa kävin ensi kertaa helmikuussa viettämässä pyöreitä vuosia ja kesällä suuntasimme neljäksi viikoksi lepäilemään ja kiertämään Floridaa

  Olohuoneen onnistunut muutos pitkän harkinnan jälkeen

Tyttären huoneen muutos toimivammaksi

Haaveiden työstämistä kohti todellisuutta (tästä lisää heti tammikuussa)

Vuosi on jäänyt mieleen kuitenkin keveämpänä kuin viime vuosi, joten oikeaan suuntaan ollaan selvästi menossa! Ensi vuodelle on tulossa huikeita juttuja, jotka vaikuttavat myös blogiin ja erityisesti blogin sisältöön. Mutta juhlitaan nyt uusi vuosi välissä pois ja jatketaan uusilla kujeilla tammikuussa. Laukut on pitkälti pakattuina ja me suunnataan vielä pienelle lomalle.

Kiitos, että olet pysynyt matkassa, vaikka tahti blogissa on hiljentynyt loppuvuotta kohti. Ihanaa uutta vuotta ja riemukkaita juhlia toivotellen,

allekirjoitus