Synttärilahja itselle – miksei?

Mä uskon vahvasti itsensä palkitsemiseen. Lahjojen antaminen muille on mukavaa, niin miksei se olisi kivaa myös itselle. Olen aiemminkin kirjoittanut siitä, kuinka mulla on tapana ostaa lahja itselleni niin jouluna kuin synttärinäkin. Olen tehnyt useita isompia sisustushankintoja juuri niihin aikoihin ja ajatus taustallakin on selkeä – minusta on mukavaa palkita ja muistaa myös itseä. Tähän liittyy vähän enemmänkin filosofointia, sillä lahjat hankin aina kirppiksillä tienatuilla rahoilla, sekä lahjaksi saaduilla rahoilla. Nämä yhdistämällä voi toteuttaa mukavasti sisustushaaveita. On myös jo itsessään palkitsevaa, kun isosta määrästä itselle turhaa luopumalla saa tilalle jotain, mistä on pitempään haaveillut.

Joku ehkä muistaakin viime vuotisen synttärilahjani, sillä silloin meille kotiutui kuvissakin näkyvä ja pitkään haavelistalla keikkunut Louis Puolsenin AJ lattiavalaisin. Myönnän, että valaisimet ovat heikkouteni ja valaisinhan sieltä kääreistä paljastui tänäkin vuonna. Monenlaisia tunteita herättävä Flos Gatto valaisin ehti sekin pyöriä mielessä pitkään. Mies ei lämmennyt alkuun tälle valaisimelle lainkaan, mutta nähtyään sen livenä ymmärsi mikä siinä viehättää. Valaisin pääsi hyvälle paikalle (odottamaan muuttokuormaan pääsyä) ja se valaiseekin aivan ihanasti lukunurkkausta. Tämä olisi voinut olla tässä ehdottomasti pitempäänkin!

Olisi kiva kuulla onko sulla tapana ostaa itselle lahjoja synttärinä tai jouluna? Onko siinä jotain ajatusta taustalla miksi tai miksei?

Mukavaa keskiviikkoa toivotellen,

allekirjoitus