Olohuoneen puuttuva pala

Myönnän heti alkuun, että tänä vuonna on tullut shoppailtua paljon enemmän (kodin sisustusta) kuin aiempina vuosina. Samalla puolustelen itseäni sillä, että muutto uuteen kotiin ja maahan on vääjäämätön tosiasia. Muuttoihin kuuluu joka kerta oleellisena osana sisustuksen palojen sovittaminen yhteen uudella tavalla, yhtä tiiviisti kuin sen huomaaminen, ettei kaikki entinen sovikaan enää uuteen kotiin ja jotain uuttakin tarvitaan. Tämä hankinta ei mene näihin kategorioihin pitkästä alkupuheesta huolimatta sitten laisinkaan. Olen pitkään haaveillut tästä Vitran pienestä Occasional pöydästä ja hiukan harmitellenkin olen nyt sen täällä majailtua tajunnut, kuinka olisimme sen tarvinneet jo vuosia sitten, eipä tämän täydellisempää ja käytännöllisempää pikkupöytää voisi sohvan kylkeen tuupatakaan.

Pöydän osto tapahtui hiukan varkain, kun aloin laskeskelemaan yhteen kaikkia lahjaksi saamiani lahjakortteja (iso kiitos jokaiseen suuntaan, josta niitä olen saanut). Huomasin, että tadaa, nyt jos koskaan on aika käyttää lahjakortit ja niillähän saa mukavasti jotain mitä olen pitkään halunnut. Monen mutkan ja epäonnisen sattuman seurauksena meille siis kotiutui Occasional pikkupöytä. Kotiutui ja melkein saman tien lähti reklamaationa vaihtoon ja viimein huomenna olisi tarkoitus saada uusi virheetön pöytä kuukauden päiviksi vielä tuohon sohvan kylkeen. Voin rehellisesti sanoa, että tämä on olohuoneen puuttuva pala, toivon kovasti, että tämä tulee olemaan uudessa ympäristössään yhtä käytännöllinen ja sisustukseen sopiva kuin se tässä kodissakin on.

Uudesta kodista olisi tarkoitus laitella teille sisustussuunnitelmia, kunhan aika antaisi myöden tehdä pari moodboardia. Mutta eiköhän sekin aika jostain nipistetä joko ennemmin tai myöhemmin. Nyt kuitenkin ihanan torstain toivotukset <3

allekirjoitus