Keväisiä tekstiilejä

Kaupallinen yhteistyö Ellos kanssa

Uuden kodin suunnittelu käy kuumimmillaan, vaikka täällä päässä riittää puuhaa myös ihan joka hetkelle. Sairastuminen tuli vielä venyttämään tiukkaa aikataulua loppuviikosta, mutta onneksi täällä ollaan jo palattu takaisin ruotuun ja saatu laatikoita pakattua. Kurkataan kuitenkin tässä välissä ihania makuuhuonetekstiilejä, joihin törmäsin Elloksen sivuilla. Ekologisesta puuvillasta valmistettu kaunis Rania päiväpeite on juuri täydellisen kuluneen harmaan sävyinen. Uuteen kotiin haluan ehdottomasti verhot kaikkiin huoneisiin. Makuuhuoneeseen sopisivat joko samettiverhot tai kollaasissakin näkyvät Linnie pellavaverhot.  Muuton myötä meille jää jäljelle kahdet lakanat, sillä yhdet pellavaiset yksinkertaisesti kuluivat puhki sopivasti ennen muuttoa. Nyt siis olisikin hyvä aika hankkia uudet lakanat ja ihastuin hempeän roosan värisiin Elmira pellavalakanoihin.

Amerikkalaiseen tapaan meidän päämakuuhuoneesta on käynti suoraan kylpyhuoneeseen. Olen hiukan kaavaillut itselleni ja tyttärelle samanlaisia kylpytakkeja, olisi hauskaa samistella viikonloppuaamuina kylpytakeissa. Vielä en löytänyt  samanlaisia, mutta aikuisten hempeän roosa kylpytakki kelpaisi kyllä mainiosti minulle. Pakkaillessani muuttoa varten oli myös hyvä aika katsoa läpi pyyhkeet, samalla laitoin kuluneimmat eteenpäin ja nyt olisikin tarvetta parille pyyhkeelle. Ihastuin Charlie pyyhkeisiin, joissa on tyylikkäät kanttaukset, sekä yksinkertaisiin harmaisiin Elise pyyhkeisiin. En malta odottaa, että pääsen tulevaan kotiin kurkkaamaan paikkoja. Sen verran tiedän, että mies on järkännyt vaatehuoneeseen yllätystä ja sainkin siitä pienen sneak peek kuvan aamulla puhelimeeni.

Oikein aurinkoista viikonloppua toivotellen,

allekirjoitus