Klassinen kylpyhuone

Kurkistetaan meidän päämakkarin yhteydessä olevaan kylpyhuoneeseen. Kylpyhuone on hyvin klassinen ilmeeltään, värit ovat neutraalit ja lattiassa on marmoria jäljittelevä laatta. Taso on leveä ja siinä on molemmille omat altaat, mikä on osoittautunut todella käteväksi. Altaiden välissä on iso ikkuna ikkunalautoineen ja ensimmäisiä ostoksia olikin valkoinen orkidea ikkunalle. Peilipintaa riittää ja alkuun ihmettelin sivussa olevia hiukan ulkonevia peilejä, jotka tarkemmin tutkittuina osoittautuivat upotetuiksi kaapeiksi, omaani sain hyvin mahtumaan meikit ja muut päivittäin tarpeelliset tarvikkeet.

Jos kylppärissä on käteviä toimintoja, niin löytyy myös niitä epäkäytännöllisiä. Kaappitilaa on kyllä runsaasti, mutta isot alkakaapit ovat yksi yhtenäinen tila, jolloin korkeutta on mahdotonta hyödyntää. Mies lupasikin nikkaroida minulle hyllyn, jolloin saan paremmin tilan käyttöön. Myös sopivan pyykkikorin valinta tuotti päänvaivaa ja lopulta päädyin aivan erilaiseen ratkaisuun, mitä olin ajatellut. Tällä kertaa ulkonäkö vei voiton ja löysin ihanan valkoisen metallikorin puisilla yksityiskohdilla.

Olen aina haaveillut sen verran kookkaasta kylpyhuoneesta, että sinne mahtuisi isompi kasvi. Kumipuu on uusin tulokas meidän kylppärissä. Tämän paikalla ehti jo olla isompi palmu, mutta se leveni sen verran kookkaaksi, että jouduin väistelemään sitä meikatessa, joten kumipuu vaikuttaakin juuri sopivalta paikalleen. 

Tässä kylppärissä suihkutellaan suihkukaapissa, toisesta kylpyhuoneesta löytyy amme, johon en muuten ole itse vielä ehtinyt pulahtamaan, mutta kovassa käytössä se on tyttärellä kuitenkin. Muutenkin toinen kylppäreistä on aivan eri näköinen merenneitoteemallaan. Kurkataan sinne toisella kertaa.

Aurinkoista iltaa toivotellen,

allekirjoitus