Olohuoneen uutta ilmettä

Tiedättekö tunteen, kun monta sisustusjuttua odottaa toteutusta puolivalmiina, mutta et syystä tai toisesta ehdi niitä toteuttaa? Meidän kesä on ollut täynnä menoa ja reissuja ja uuden kodin laittaminen on jäänyt jalkoihin. Onneksi tärkeimmät jutut on kohdillaan, ne on lähinnä ne pienemmät sisustuksen yksityiskohdat, jotka on jääneet roikkumaan.

Olohuoneen pitkä seinä huusi tyhjyyttään ja suunnitelmissa on (edelleen) iso kasvi eteisen puoleiselle seinälle, mutta toinenkin puoli kaipasi jotain sisustuksellista. Tykkään niin paljon makuuhuoneen printtiseinästä, että päätin toteuttaa sellaisen myös olohuoneeseen. Ensin meinasin jänistää ja jättää porailut miehelle, mutta lopulta tartuin poraan ja sain nopeasti valmista sen sijaan, että olisin jäänyt odottamaan milloin mies ehtii avuksi. 

Instagramin puolella olikin jo sneak peek huoneen uudesta ilmeestä, mutta tässä vielä laajemmin muutoksesta. Taustalla näkyy työhuone, jonka sisustus on vielä kesken. Printtiseinän myötä kodikkuus lisääntyi kertaheitolla ja vaikka mietin tekeekö printtiseinä TV:n vieressä ilmeestä sekavan, niin en koe, että niin olisi käynyt. Mitä mieltä sinä olet, sopiiko TV-seinälle muita katseenvangitsijoita?

Seuraava projekti odottaakin loman jälkeen jo toteutusta, sillä sain verhot ommeltua juuri ennen lähtöä, mutta verhotanko vielä puuttuu, joten asennushommiin asti en ehtinyt. Sisustelut ovat nyt tauolla ja nautimme perhelomasta länsirannikolla, tunnelmia voit seurailla InstaStoryn puolella @keskipiste 

Ihanaa viikonloppua toivotellen,

allekirjoitus