Kranssit parioviin

En malttanut odottaa kuin nipin napin Halloweenin yli, että sain näperreltyä kranssit paikalleen. Ajatus kransseista näissä meidän parvekkeen pariovissa muhi hetken jos toisenkin mielessäni ja tyttären askarteluintoa on kiittäminen, että löysin tämän kaksikon paikallisesta kädentaitoliikkeestä. Valot ja nauhan lisäilin itse ja jos joku innostuu vastaavia väkertämään, niin näihin ø 40cm kransseihin riitti juuri ja juuri 1,8m valonauha, kun sen laittoi vain tuohon päälle kiemurtamaan, tämä onnistuu helpoiten ohuella rautalankavalosarjalla.

Naureskelin, että miehellä on nyt kielto mennä parvekkeelle, etteivät kranssit kärsi ovia avatessa. Itse sen sijaan livahdan pienestä raosta laittelemaan kausivaloja parvekkeelle, kunhan lämpö tuosta palaa. Meillä nimittäin herättiin hyisen kylmään -5°c lämpötilaan tänä aamuna. Onneksi jo loppuviikolle on luvassa vähän miellyttävämpiä lämpötiloja.

Tällä hetkellä meillä on talvisia koristeita sulassa sovussa kurpitsojen kanssa, sillä kiitospäivää vietetään loppukuusta ja silloin kurpitsat toimivat yleensä vielä koristeina. Itse ajattelin hyödyntää niitä kattauksessa ennen kuin ne saavat siirtyä joulujuttujen tieltä. Joko siellä on alettu koristelemaan kotia talviseksi? 

Mukavaa iltaa toivotellen,

allekirjoitus