Tauluhyllyt työhuoneeseen

No nyt alkaa työhuone ottaa askeleita valmiimpaan suuntaan. Tämä huone on ollut eniten keskeneräinen muutosta lähtien ja vaikka perustoiminnot eli työpöytä ja nojatuoli ovat olleet muutosta lähtien jotakuinkin paikallaan, niin muuten huone on toiminut säilytyspaikkana sellaiselle tavaralle, jonka päämäärää en ole tiennyt. Katsoin Pinterestiä sillä silmällä suunnitellessani seinäratkaisuja tähän huoneeseen ja alunperin olin päätymässä ihan vain printtiseinään. Törmäsin kuitenkin taas tähän hauskaan ideaan useammasta tauluhyllystä päällekkäin ja nyt se kolahti kunnolla, sillä kerrankin sille oli paikka myös meidän kotona.

Tauluhyllyt halusin samaan sävyyn seinän kanssa, etteivät ne hyppää liikaa esille, sillä tämä näkymä näkyy myös olohuoneen puolelle. Hyllyt näyttävät kuvissa vielä aika tyhjiltä, mutta täällä on itseasiassa hyllyjen sisustelu menossa ja näytän teille myöhemmin millainen ilme hyllyillä on nyt ainakin hetken aikaa. Parastahan näissä on, että muutosta saa aikaan nopeasti ja helposti oman mielen mukaan.

Yksi puute näyttäisi meidän kotona olevan, nimittäin ihania sisustuskirjoja meillä voisi olla enemmänkin. Uusin tulokas on tyylikäs ja inspiroiva Nordic Moods, joka saapui juuri parahiksi viikonloppua piristämään. Onko sinulla lempisisustuskirjaa? Kaikki vinkit on tervetulleita.

Mukavaa iltaa toivotellen,

allekirjoitus