Pohdinnassa matto ruokailutilaan

Kevät todellakin laittaa sisustuskärpäset pörräämään, sillä tähän asti olen ollut ihan ok sen asian kanssa, ettei meillä ole mattoa ruokapöydän alla (eikä ole koskaan ollutkaan), mutta jostain se ajatus tuli ja siitä on nyt vaikea päästää irti. Totuushan on, että matto ei mikään käytännöllisin vaihtoehto ole ruokapöydän alle lapsiperheessä, toisaalta taas meillä nyt ei enää niin paljon sotkua synny, että lapsi olisi esteenä matolle. Matolla saisi myös mukavasti valoa tilaan, sillä tumma lattia ei ole mikään suosikkini.

Kuten kuvasta huomaatte, niin meidän ruokailutila on hiukan hankalan mallinen ja olen tässä pähkäillyt millainen matto tilaan parhaiten sopisi. En niinkään materiaalia, sillä juuttimatto on ollut oikeastaan ainoa vaihtoehto, jota olen miettinyt, mutta maton koko tuottaa harmaita hiuksia. Neliön muotoinen matto menisi tähän tilaan parhaiten, mutta oikea koko tuntuu olevan kiven alla niistä matoista, joihin itse olen ihastunut.

Kollaasin matot: Ikea, H&M Home, Ellos, Rugs USA

Oma lempparini kollaasin juuttimatoista on vaalein vaihtoehto, joskin en tiedä onko se ihan paras valinta pöydän alle värinsä puolesta. Joku elävämpi pinta voisi ehkä olla vähän huolettomampi ratkaisu. Olisi kiva kuulla onko teillä mattoa pöydän alla ja millaiseen olet päätynyt, jos matto on? Tämä on sellainen aihe, joka varmasti jakaa mielipiteitä, enkä ihmettele, sillä en olisi itsekään huolinut mattoa pöydän alle vielä hetki sitten.

Ihanaa viikonloppua toivotellen,

allekirjoitus