Koululaisen raikastunut huone

Pitkästä aikaa sisustuskuulumisia blogin puolella, nimittäin tyttären huoneen ilme muuttui huomattavasti raikkaammaksi viikonloppuna. Työpöytä on vanha tuttu String edellisestä kodista Suomesta, niinikään Suomesta lähti mukaan Ikean Ivar-sarjan kaappi, joka silloisessa valkoisessa kodissa oli alkuperäisessä puunsävyssä ja sopikin sinne kivasti tuomaan lämpöä. Tänne muuttaessamme ostimme toisen samanlaisen kaapin ja ne jäivät odottamaan parempaa aikaa maalaukselle.

Kaapeilla on erinomainen tila isojen ikkunoiden alla ja kaapit kätkevätkin sisäänsä kaikenlaista pientä tarpeellista askartelutarviketta, sekä pikkuhahmoja. Tyttären huoneeseen päätyi myös puolikas meidän vanhaa sohvaa Suomesta ja se toimiikin erinomaisena isona nojatuolina huoneen nurkassa, onneksi tämä tuli otettua mukaan!

Samalla kaappien kanssa maalailin myös pienet, mutta niin tarpeelliset seinähyllyt, joihin on helppoa sujauttaa tärkeät kirjat ja vihkot työpöydältä pyörimästä. Seuraavaksi olisi hankintalistalla kivan näköisiä säilytyslaatikoita, joita voisi pitää esillä String hyllyillä.

Tyttären huoneessa on amerikkalaiseen tapaan vaatehuone ja se on onneksi sen verran iso, että kun järkkäilin sen uudelleen, saimme kaikki kirjat, sekä tehtäväkirjat ja pelit mahtumaan käden ulottuville vaatehuoneeseen. Lisäksi vaatehuoneesta löytyy säilytystilat niille leluille, joista ei vielä raaskita luopua, mutta joilla ei juurikaan leikitä. Konmari minussa olisi valmis laittamaan kaikki lelut pois, sillä meillä lähes pelkästään askarrellaan nykyisin, mutta eihän tässä kiirettä ole, kun kaikki nyt mahtuu kätevästi säilöön.

Tästä venähtäneestä projektista tuli kyllä kiva olo kun se on nyt saatu päätökseen ja erityisesti, kun samalla tuli laitettua myös vaatehuone paremmin toimivaksi. Seuraava projekti onkin pyörinyt mielessä, mutta se vaatisi käyntiä rautakaupassa, johon en vielä ole uskaltautunut. Mutta ehkäpä pian on aika käydä siellä maski naamalla ja samalla reissulla hankkia meille myös kesäkukat parvekkeelle.

Ihanaa vappuviikkoa toivotellen,

allekirjoitus