Uudet julisteet piristämässä olohuoneen sisustusta

*Kaupallisessa yhteistyössä Dear Sam, kanssa.

Pääsin mieluiseen puuhaan ja valitsemaan uudet julisteet Dear Sam, valikoimasta. Aloittaessani suunnittelemaan paikkaa uusille julisteille tajusin samalla, että oli jo aikakin pienille muutoksille. En ole nimittäin uusinut printtejä yli vuoteen ja mies jopa huomautti, että meillä oli edelleen vuoden 2019 kalenterijuliste seinällä… Mikäs siinä, hyvä vuosihan se oli, mutta kuten sanottu, uusille julisteille on jo tarvetta!

Dear Sam, julistevalikoima on laaja ja pyörittelin erilaisia yhteensopivia vaihtoehtoja useamman päivän ennen kuin päädyin valitsemaan meidän uudet julisteet. Julisteiden lisäksi Dear Sam,-nettikaupasta voi samalla tilata kätevästi myös laadukkaat kehykset samaan pakettiin. Oma tilaukseni saapui lopulta odotettua nopeammin ja siististi paketoituna kotiovelle.

Päädyin valitsemaan olohuoneeseen ’Bun and Shoulder’ ja ’Limestone Roses’ julisteet. Tykkään näiden utuisesta sävymaailmasta, joka sopii hyvin olohuoneen murreittuihin sävyihin. Uudet julisteet pääsivät aitiopaikalle kaapin päälle, jonne muodostui yksinkertainen asetelma enteillen joulun rönsyilevämpää sisustusta.

Kaksi muuta julistetta kehyksineen pääsivät eteiseen ja tästä tulikin uusi lemppari näkymäni. Eteiseen valikoituivat julisteet ’Arches Outline’ ja ’Tiny dancer’, joissa myös toistuu kodin rauhallinen värimaailma.

Dear Sam, julisteilla on Joutsenmerkki ja ne painetaan korkealaatuiselle arkistolaatuiselle paperille, mikä takaa sen, etteivät ne kellastu ajan myötä. Ympäristöystävällisyys ei jää pelkän julisteen varaan, vaan myös pakkaukset on suunniteltu ympäristöystävällisesti kierrätetystä ja valvotuista lähteistä olevista materiaaleista.

Ilokseni pääsen jakamaan teille alennuskoodin korkealaatuisiin Dear Sam, julisteisiin. Koodilla KESKIPISTE35 saat 35%:n alennuksen julistetilauksestasi. Koodi on voimassa 29.11.-6.12. välisellä ajalla.