#2 Selected by Veera K arvonta

Joulukalenterin ensimmäinen arvonta starttaa nyt! Olen pariin otteeseen tehnyt yhteistyötä ihanan Selected by Veera K -putiikin kanssa ja nyt päätimme järjestää mukavan jouluisen yllätyksen myös teille lukijoille.

Valitsin pari hyvää ideaa sujautettavaksi pukinkonttiin, mikäli joululahjoja on vielä hankintalistalla. Kollaasista löydät lempparipoimintani Veera K:lta ja putiikista löydät monta ideaa lisää, tästä pääset kurkkaamaan putiikin joululahjavinkkejä.

Tine K Mirrorcent Flo tuoksukynttilä // Zenza muistikirja ja Tine K kynä Stylopom Phanton // Zenza tuikkulyhty Filisky // Tine K nahkalaukku Purecool Grey // By Pia’s tähtituubihuivi // Design By torkkupeite Flower Powder
Ja sitten itse arvontaan; palkintona on yllätys Zenzalta, paljastan palkinnon samalla, kun julkaisen arvonnan voittajan. 

* Jouluiseen yllätysarvontaan pääset osallistumaan kommentoimalla tähän postaukseen. 

* Toisen arvan saat olemalla blogini kirjautunut lukija. 

Arvonta alkaa nyt ja päättyy puolilta öin 5.12. ja voittajan julkaisen 6.12. Ilmoitathan monellako arvalla olet mukana arvonnassa ja anonyymit osallistujat laittakaa mukaan sähköpostiosoitteenne.