Palmusunnuntaina

Tänään aloin hiukan laitella pääsiäistä kotiin. Saareke on vielä keskeneräinen, mutta tässähän on aikaa valmistella. :)

Palasimme Helsingistä eilen illalla ja reissu oli kyllä tosi onnistunut ja kiva! Koulujutuista teen ihan oman postauksen alkuviikosta. 

Ensimmäinen blogitapaaminen sattui myös reissulle; tapasimme ihanan Home in the stormin Alexandran kanssa kivoissa merkeissä, nimittäin Riviera Maisonin kevät/kesä 2013 lanseeraustilaisuudessa. Kiitos Alexandra mainiosta seurastasi! <3

Kuvien lyhty tuli shoppailtua illan aikana. Tai näitä on oikeasti kaksi, mutta tässä pohdin mielessäni, että myynkö toisen pois, kun kahta en välttämättä tarvitse. Mikäli joku on kiinnostunut tästä lyhdystä, niin laitapa vaikka mailia. :)

Virpojien tuloon onneksi varauduttiin, sillä tänä vuonna meillä kävi pari virpojaa! :) Tuo rautalankamuna on viime vuodelta ja edelleen todella mieluinen. :)

Pajunoksia koristeltiin vielä aamulla, kun täällä oli miehelle käynyt pikku haaveri meidän reissun aikana. Oksat olivat myös jääneet hakematta, mutta onneksi niitä löytyi lopulta aika läheltä kotia. :)

Riviera Maisonilta saatiin kiva pussukka kotiinviemisiksi, jossa oli kaunis helmilija, sekä uusin kuvasto. Varsinaisesta illasta laitan erikseen vielä kuvia, ettette ihan läkähdy. ;) 

Aurinkoista Palmusunnuntaita toivottelee meidän pikku pupunen! ♡