Paju

Viime viikonloppuna poikkesimme Plantagenissa (niitä oksia hakemassa ;)) ja samalla pongasin tämän suloisen pikkupajun. Silloin siinä oli vasta pieniä silmuja, mutta viikon aikana se on vihertynyt suloiseksi pikkupuuksi. :)

Paju pääsi koristamaan keittiön ikkunalautaa yrttikasvattamon puuttuessa. ;) No, onneksi vielä ei ole myöhäistä, täytyy ensi viikolla tarttua toimeen. Yrittimulta on jo valmiina odottamassa.

Paju sai kaverikseen I:n itse taiteileman pupun, joka on kaikessa värikkyydessään kyllä tosi symppis pikkupupu. <3

Nyt odotetaan (ja toivotaan), että saadaan virpojia kylään huomenna, kaapit notkuvat herkkuja ja kahtena aiempana pääsiäisenä virpojia ei ole näkynyt ollenkaan! I odottaa kovasti, että pääsee itse virpomaan ja sujauttamaan jonkun pikku virpojan koriin herkkuja. :)

Mukavaa viikonloppua! ♡