Pikkuisen pääsiäistä

Kiitos ihanista viesteistänne edelliseen postaukseen, kannustavat kommenttinne lämmittävät mieltäni todella. <3 Pidän teitä ajantasalla, miten projekti lähtee etenemään, kunhan ensi viikolla saadaan ensimmäinen suunnittelutapaaminen pois alta. :)

Kuten tuolla aiemmin mainitsinkin, olen hurahtanut öttiäisiin vasta nyt ja tämän tuikkukipon nähdessäni ei tarvinnut kauaa miettiä otanko mukaani vai en. Nyt vain harmittaa, etten ottanut toistakin samanlaista ja MiniMania kun ei nykyisin ihan lähettyviltä löydykään… 

Heti oli selvää, että rairuohot tulee tänä keväänä tähän kippoon ja aika hauskalta näyttääkin, vaikka vielä on ihan kasvuasteella meidän ruohot. :) 

Hullujen päivien saldo on omalta osaltani kovin pieni tällä kertaa. Monen muun tavoin himoitsin Hay Tray pöytää, mutta miehen ehdottoman ein saattelemana en edes lähtenyt koettamaan onneani. Vaikka pöytä on siis erityisesti meillä miehen suosikki, niin tähän meidän asuntoon ei yksinkertaisesti mahdu mitään ylimääräistä. Eli täytynee odotella isompien hankintojen kanssa joulun yli. Napsinkin jo joitain kuvia olkkarista, kun eräs odottamani juttu saapui tänään eli pian sitten olkkarikuvia laajemmalti tiedossa.  

Narskut hain hulluilta päiviltä, sillä vakaa aikomus on saada parveke kuntoon viikonlopun aikana! Nämä pari yksilöä kääräisin paperiin ja sujautin rautalankakoriin Pinterestin innoittamana. Aika kiva tulikin, kyllä tuota jaksaa katsella, vai mitä? Teittekö löytöjä hulluilta päiviltä? :)

Ihanan aurinkoista kevätpäivää! <3