Makkarin tunnelmia

Makkari alkaa olla kuosissaan nyt, kun sain verhot silitettyä ja aseteltua paikoilleen. Verhojen kanssa kävi vähän köpelösti, kun en ollut mitannut huonekorkeutta ja täällä se onkin 250cm perinteisen 240cm:n sijaan, joten silittämäni verhot eivät sitten ihan istuneetkaan. ;) Varasuunnitelma käyttöön, sillä väliaikaiskotiin ei viitsi juuri tehdä hankintoja ja otin stailauksessa käyttämäni verhon käyttöön.

Verho istuu kivasti Ratian raitamaton kanssa ja sama mustavalkoinen tunnelma jatkuu sitten olohuoneessakin. Saaristokirstu pääsi myös makkarin puolelle tasoksi ja tähänhän saa niitä kaipaamiani asetelmia tehtyä. :D

En raaskinut olla antamatta pieniä koristemunia I:lle, kun hän jo halusi pääsiäistä koristella. Meillä ollaan nyt ajoissa, mutta toisaalta, ehtiipä sitten nauttia pääsiäiskoristeista hiukan pitempään. Rairuoho laitettiin tänään kasvamaan, meillä onkin vuosikaudet ollut ohranjyviä, mutta nyt oli jostain syystä saatava rairuohoa, vaihtelu virkistää.

Meillä on mukavan puuhakas viikko tiedossa, toivottavasti ehdin jossain välissä saattaa lopunkin kodin järjestykseen. ;)