Pääsiäisoksat

No niin, eihän näitä minimunia voinut enää jemmailla, kun olin I:lle luvannut, että pääsee niitä ripustelemaan. ;) Nämä löytyivät Tigeristä ja ovat kerrassaan söpöjä kaikessa pienuudessaan.

Meillä näyttäisi olevan valkoista ja vaaleanpunaista pääsiäisenä. Täytyy myöntää, että en ole montaa ajatusta uhrannut koristuksille, saati ruuille. Kahtena päivänä syömme muualla kuin kotona, joten ehkä sitä sitten jotain keksii siihen yhdelle päivälle. Tykkään kyllä pääsiäisestä, mutta tällä kertaa tuntuu, että on sata rautaa tulessa ja monta hommaa kesken ja siksi varmaan suunnitelmatkin ovat vielä aika hatarat. Katsotaan minne tuuli vie. :)

Samalla, kun koristelimme oksat, vaihdoin myös talvisen ovikranssin höyhenenkevyeen pääsiäiskranssiin. Askartelin sen viime vuonna. Jos haluat kurkata, millainen se kaikessa yksinkertaisuudessaan on, niin tästä pääset kurkkaamaan. :)

Ihanaa viikonlopun alkua! ♡