Simpukkapallot

Kerroinkin aiemmassa postauksessa, että voitin Instagramin puolella House by F:n järjestämässä arvonnassa jotain ihanaa ja simpukkapallothan sieltä meille kotiutuivat. Nämä ovat niin kauniit! Katselin näitä jo nimittäin House by F:n sivuilla aiemmin ja olin kahden vaiheilla tilaanko, joten kävipä onnekkaasti tällä kertaa. 

Samalla vähän muokkailin kaapin päällisen asetelmaa, siis tosi vähän! :D Mutta kivalta näyttää taas omaan silmään pienet muutokset. Kynttilöitä meillä poltellaan hurjaan tahtiin ja pian täytyykin uusia kynttilävarastoja.

Huomasittekin ehkä, että sivubanneriin on nyt ilmestynyt Indiedays Inspiration banneri ja blogini on myös saanut oman esittelysivunsa, jonne pääset tutustumaan tästä. Pientä säätöä voi vielä tulla ulkoasuun, mutta vihdoin alkaa blogi näyttää kotoisalta omaan silmään. :)

Leppoisaa ja aurinkoista sunnuntaita! <3