Uuden opettelua

Viimeinen syyskuun päivä, oikein piti pysähtyä miettimään minne tämä kuukausi katosi, mitä kaikkea on tapahtunut. Meillä alkoi uudenlainen arki (tai oikeastaan itselläni), kun aloitin työt. Tarkoitus on tehdä viikoista omannäköiset niin, että teen kahta täysin erilaista työtä vaihtelevan määrän päiviä. Onneksi aiempi ja uusi ammatti tämän sallivat.

Yllättävän mukava oli palata töiden pariin ja tällä hetkellä tämä järjestely on aika ihanteellinen, eipä tule ainakaan kyllästymistä. Toki toiveena on sitten jossain vaiheessa elättää itseni uuden ammatin voimin, mutta tähän elämäntilanteeseen sopii hyvin tämä järjestely.

Vaikka itse viihdyin paremmin kuin olin kuvitellut, oli viikko erittäin rankka, sillä päiväkotilainen on ottanut takapakkia oman viihtymisensä suhteen. Täytyy nyt toivoa, että tämä on ohimenevää ja päästään koko porukka pian sopeutumaan erilaisen arjen pyöritykseen.

Aurinkoista syyskuun viimeistä! <3