Huonekuusi

Huonekuusi on jotenkin niin sympaattinen, taisin olla salaa aika tyytyväinen, että sain joulukorttikuvauksia varten haettua sen kotiin jo näin ajoissa. Ensin ajattelin, että se on kaapin päällä turhan korkealla, mutta nyt kun olen tottunut, niin sehän näyttää ihan kivalta. Tarjotin tosin taitaa olla turha, täytynee poistaa se vielä asetelmasta.

Onnistunut korttiräpsykin lopulta saatiin ja tilasinkin joulukortit saman tien. Hyvä, että jotain on jo tehty, sillä esimerkiksi yhtäkään lahjaa en ole vielä hankkinut, sitäkin kiireellisempää olisi alkaa pohtimaan tämänvuotisen joulukalenterin yllätyksiä. Jokos te oletta aloittaneet valmistelut?

Olen hämmästyttänyt itseäni paistelemalla jo yhden erän pipareita (jotka sitten hävisivätkin saman tien) ja jo parina iltana meillä on herkuteltu joulutortuilla. Aivan ennenkuulumatonta! Veikkaan että osuutensa asiaan on tomeralla neljävuotiaalla, jonka into tarttuu ihan väkisinkin ja hyvä niin. :)