Blogin tarina

Sain blogihaasteen ihanalta Perhosena lennän– blogin Jennalta, kiitos mielenkiintoisesta haasteesta Jenna. <3

Miksi perustin blogin?

Olin hoitovapaalla ja tyttäreni täytti juuri vuoden. Oman blogin perustaminen oli pyörinyt mielessä jo jonkin aikaa, sillä kaikki DIY-jutut ja sisustuksen käänteet teki mieli saada itselle jonnekin muistiin. Perustin blogin vähän niinkuin koemielessä, enkä koskaan kuvitellut, että kirjoittaisin tätä edelleen reilu neljä vuotta myöhemmin.

Mikä on blogini aihepiiri?

Blogi on muotoutunut sisustuspainotteiseksi lifestyleblogiksi, joskin viime aikoina on taas oltu enemmän sisustuksen puolella, kun vielä keväällä oli myös enemmän lifestyle puolta. Alkuun blogissa oli myös paljon enemmän DIY-juttuja, joita haluaisinkin taas lisätä blogin sisältöön.

Miten läheiseni suhtautuvat blogiin?

Mieheni on ainoa, joka tiesi bloggaamisestani heti alusta lähtien. Paljastuin vahingossa vasta ihan hiljattain muille läheisille. :D Lähimmät ystävät ovat tienneet myös pitkään bloggaamisestani. Kaikki ovat suhtautuneet hyvin – tämähän on harrastus muiden joukossa.

Mitä blogille kuuluu juuri nyt?

Tällä hetkellä odotan jonkinlaista ajatusten selkiytymistä blogin suhteen. Tässä lähestytään ehkä jotain murrosvaihetta, kaipaan muutosta, mutta millaista… Ideoita ja postattavaa riittäisi, mutta turhautumista aiheuttaa lähinnä ajanpuute tällä hetkellä.

Mitkä ovat lempipostauksesi?

Lempparipostaukset ovat yleensä niitä, jotka herättävät eniten keskustelua ja kommentteja. Välillä te lukijat osaatte yllättää – silloin kun voisi luulla, että tästä tuskin moni kiinnostuu, niin kommentteja rapisee ja sitten taas päinvastoin.

Tämä haaste oli kiva toteutettava ja mielenkiintoista ihan itsellekin perehtyä näihin kysymyksiin. Alkukuusta julkaisin kysymyspostauksen, jos teillä tulee vielä mieleen uusia kysymyksiä, niin nyt on mahdollisuus käydä kyselemässä täällä.

Kiva haaste lähtee eteenpäin seuraaville blogeille, joiden tarinat haluaisin kuulla;