Kevätmessut 2018 lippuarvonta

On taas se aika vuodesta, kun voi alkaa odottelemaan Kevätmessuja, niin ihanaa! Messut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 12.-15.4. ja samalla messulipulla pääsee kokemaan Kevätpuutarha-, Omamökki-, Lähiruoka & Luomu -, Omakoti- ja Sisusta-messut. Itse odotan messuja innolla, sillä sieltä saa mukaansa aina mukavasti inspiraatiota ja vinkkejä tulevan kevään ja kesän ulkoelämään.

Tuttuun tapaan arvon messulipun yhdelle onnekkaalle, joka pääsee messuilemaan parin viikon päästä. Mikäli haluat tuplata voittomahdollisuutesi, niin käy osallistumassa toisen messulipun arvontaan @keskipiste Instagramtilillä. Arvonta alkaa nyt ja päättyy lauantaina 31.3. puoliltaöin. Jokainen tätä postausta kommentoinut saa tasapuolisesti yhden arvan ja voittajan tulen kertomaan sunnuntaina. Onnea arvontaan!

Kivaa tiistaita toivotellen,

allekirjoitus

*Liput arvontaan lahjoittaa Messukeskus