Pääsiäislomalla

Pääsiäisloma tuli todelliseen tarpeeseen, talvilomasta asti viikot ovat olleet repaleisia sairastamisten takia ja vaikka kotona on tullut vietettyä aikaa paljon, niin loma on kuitenkin ihan toinen juttu kuin pakolla neljän seinän sisällä vietetyt sairaspäivät. Meillä laitettiin pääsiäistä pienesti esille, tykkään kovasti yksinkertaisista pajunoksista valkoisilla ja harmailla höyhenillä koristeltuina. Tyttären askartelut vuosien varrelta pääsivät sohvapöydälle esille, joten väriäkin riittää!

Pääsiäislomalla tarkoitus on nauttia aurinkoisesta ulkoilusäästä ja ladata akkuja. Tälle päivälle on ohjelmassa suklaamoussekakun leivontaa ja pitkä lenkki ulkona. Meillä pääsiäisperinteisiin kuuluu myöskin pääsiäismunien etsintää, joten sellaista on luvassa tälle päivälle. Ai niin, melkein unohdin, että saimme myös oman pääsiäispupun; terassillamme vierailee aamuin ja illoin rusakko tutkimassa ja syömässä suoraan ruukuista syksyltä jääneitä kasveja. Rusakko ei juuri hätkähdä menoa, vaikka olemme vain pienen matkan päässä lasin toisella puolella ja olenkin saanut kuvattua hauskoja videoita pupusta.

Ihanaa pääsiäistä toivotellen,

allekirjoitus

PS. Muistakaahan käydä osallistumassa edellisen postauksen Kevätmessujen lippuarvontaan!