Kurkistus makkariin ja arvonnan voittaja

Hih, täällä ollaan näköjään sen verran lomatunnelmissa, että unohdin kokonaan tulla kertomaan arvonnan voittajan niinkuin olin luvannut! No, onneksi ei ole ollenkaan myöhäistä vielä, vaikka postaus nyt tuleekin hiukan erikoisempaan aikaan. Säästetään jännitys postauksen loppuun ja kurkataan meidän makkaritunnelmiin. Kuvien ottohetkellä pakkaset olivat parhaimmillaan – samoin kuin kevään kaipuu. Onneksi nyt pari viikkoa myöhemmin tuntuu aivan toiselta, rakastan niin tuota aurinkoa, että pääsiäinen on kulunut pääosin ulkoillessa ja nauttiessa säästä. Huomaan, että energiaa on ihan eri lailla ja jopa huonokuntoinen käsien ihokin on ottanut harppauksen parempaan, kun paistattelin niitä auringossa.

Kuvissa näkyvä Annon harmaa tyynynpäällinen on aivan suosikki ja pehmeytensä ansiosta meidän lemppari. Niinpä olikin ilo huomata, että Annoa näkyy olevan myynnissä Sokoksella ja samaa tyynynpäällistä löytyi myös valikoimasta. Harmikseni toista saman väristä ei näkynyt, sillä tuolle ainokaiselle kelpaisi kyllä kaverikin. Samasta materiaalista näytti olevan sekä pyyhkeitä että torkkupeittoja ja hiukan jäi kyllä mieleeni kummittelemaan pehmoinen torkkupeite… Oletteko jo ehtineet käydä tutustumassa Annon osastoon Sokoksella?

Mutta palataanpa takaisin arvontaan. Ensinnäkin kiitokset kaikille teille Kevätmessut 2018 lippuarvontaan osallistuneille, kiitokset myöskin yhteistyökumppanille Messukeskukselle! Arpanonni suosi tällä kertaa Tuijaa, johon on oltu yhteydessä, onnea Tuija!

Aurinkoista pääsiäisen jatkoa toivotellen,

allekirjoitus