Työpisteen uusi Kajon hylly

Kaupallinen yhteistyö LuKLabel kanssa

Työhuoneeni on pysynyt pitkään hyvin samanlaisena, sillä en ole kokenut tarvetta muuttaa toimivaa huonetta. Muistitauluna ja moodboardina toimiva raudoitusristikko tuli alkujaan väliaikaisratkaisuksi, mutta olen tykännyt siitä todella paljon ja onhan se myös vallan kätevä. Niinpä ohimenevät haaveet hyllystä muistitaulun tilalle ovat aina lopulta unohtuneet. Voittekin kuvitella kuinka innostuin tilaisuudesta yhdistää kaksi mieluista asiaa; muistitaulu ja pieni hylly.

Työpisteen ilme muuttui kertaheitolla skarpimmaksi, kun lisäsin siihen hyllyn. LuKLabel on tuonut markkinoille Kajon hyllyn, joka on erittäin muuntautumiskykyinen. Kajon hyllyn voi ripustaa joko seinälle ruuveilla tai niinkuin itsekin tein, rautakehikkoon, joita muuten saa myös tyylikkäinä versioina LuKLabelilta. Hyllyä tulee kahdessa koossa, joista itselläni on pienempi versio, mikä sopiikin omiin tarkoituksiini vallan mainiosti. Isompi hylly olisikin ollut koko kehikon levyinen, eikä olisi toiminut omassa tarkoituksessani yhtä hyvin. Isompi hylly sen sijaan olisi ollut upea ilman rautakehikkoa ainoana katseenvangitsijana työpisteellä. Kajon hyllystä on lisäksi kaksi eri sävyä, joista molemmissa kiinnitys tulee upeilla nahkahihnoilla. Arvatkaa pitikö miettiä hetki valitsenko mustan vai tämän nature puunvärisen hyllyn?!

Kuten sanottu, työpisteen ilme muuttui heti hyllyn myötä skarpimmaksi, siihen tuli lisää syvyyttä ja yksi syy, miksi päädyin nature sävyyn olikin juuri yllätyksellisyys. Työhuoneen ilme näyttää jännittävältä tämän pienen muutoksen myötä myös kauempaa katsottuna. Uuden hyllyn innoittamana kävin myös viherkasvikaupoilla ja freesin keväisen ilmeen saavuttamiseen riitti pari pientä viherkasvia. Keväinen viherkasvihöperyys on iskenyt myös tänne ja eihän se ihme ole, keväällä kaipaa vihreää ja raikkautta myös sisätiloihin.

Jos ihastuit Kajon hyllyyn yhtä paljon kuin minäkin, niin nyt kannattaa suunnata Instagramin puolelle, sillä siellä starttasi juuri upea arvonta, jossa voit voittaa oman Kajon hyllyn. Arvontaan pääset suoraan tästä linkistä: @keskipiste.

Mukavaa tiistaita toivotellen,

allekirjoitus