Keväinen kattaus

*Kaupallisessa yhteistyössä Ellos kanssa

Nyt paljastan teille jotain aika hämmentävää (kuitenkin liittyen sisustukseen eli älkää pudotko penkeiltänne :D), mä en nimittäin omista yhtäkään pöytäliina. Tilanne on syntynyt vähän niinkuin varkain, sillä en ole kokenut tarvitsevani sellaista, kun olen ajatellut, ettei se välttämättä sovi meidän moderniin pöytään. Nyt kuitenkin etsin inspiraatiota keväiseen kattaukseen Elloksen sivuilta ja jäinkin haaveilemaan pöytäliinasta. Esimerkiksi tuo yläkuvan pellavainen Pembroke pöytäliina olisi ihanan rento, mutta samalla näyttävä. Se sopisi sekä arkisempaan sunnuntaikattaukseen kuin juhlavampaankin menoon. Jos tekstiilit ovat kattauksen perusta, niin kauniit astiat ovat vähintäänkin yhtä tärkeässä asemassa. Neutraalit ja luonnolliset sävyt sopivat arkiastioihin, ihastuin Svala lautasiin ja kulhoihin.

Erilaiset ja eri materiaaleista valmistetut leikkuulaudat sopivat osaksi sisustusta ja ovat käteviä käden ulottuvilla. Meiltä ei pyörää leikkuulautaa löydykään, mutta mieltäisin kuvan Master leikkuulaudan erinomaiseksi myös tarjoilualustana. Aivan ihanan kattauksen saisi myös Florens puutarjottimelle, joka toimii kollaasissa juustotarjottimena. Keittiöpyyhkeet ovat meidän kodissa näkösällä ja tärkeässä asemassa siksi. Pyyhkeiden tulee näyttää kauniilta ja olla samalla toimivia, Saray hamampyyhe vaikuttaa olevan molempia, sillä sen päällinen on kangasta ja takapuoli froteeta.

Löysitkö inspistä keväiseen kattaukseen? Mun täytyy nyt alkaa harkitsemaan pellavapöytäliinan hankintaa.

Kivaa päivää toivotellen,

allekirjoitus

 PS. Ellos Home tuotteita tänään 26.3. paljon alessa jopa -50%