Jatkoa makkaripohdinnoille

mh1 mh2 mh3 mh4

kuva, kuva, kuva, kuva

Nyt kun makkarissa on tehty muutoksia ja olen ollut niihin tyytyväinen, huomaan että vaivihkaa olen tutkaillut jatkomuutoksen mahdollisuuksia. Yllä olevista Pinterest kuvista löysin etsimääni inspiraatiota. Lähinnä ajatuksena oli tarkastella erilaisia vaihtoehtoja päiväpeitteeksi, mutta huomasin innostuvani kuvista, joissa sängynpäädyn yläpuolella on yksi tai pari printtiä tai jopa kollaasi. Tätä ehdotusta olen miehelle väläytellyt aina silloin tällöin, mutta hän ei ole innostunut ajatuksesta. Kuvissa yhdistelmä näyttää kuitenkin omaan silmään harkitulta ja tyylikkäältä, saisinkohan näiden inspiskuvien avulla myytyä ideaa eteenpäin…

Päiväpeite haaveet puolestaan lähtivät hiukan niinkuin varkain liikkeelle. Meiltä löytyy Annon puuvillapäiväpeite, joka on ajanut asiansa oikein hyvin väliaikaisena ratkaisuna. Olen tykännyt sen rennosta ilmeestä ja helppohoitoisuudesta. Aloin tutkailemaan pellavaisia päiväpeitteitä, niitä ohuita versioita, mutta en tiedä osaisinko pedata pelkällä ohuella päiväpeitteellä kuitenkaan. Niinpä katseet harhailivat muhkeisiin valkoisiin päiväpeitteisiin toinen toisensa jälkeen. Pohdintaan jäi oikeastaan kaksi eri vaihtoehtoa; höyhenpeite IKEAsta tai Luhta Homen valkoinen päiväpeite. Molemmat näistä on ehdottomasti nähtävä livenä ja päästävä tunnustelmaan ja tutkailemaan materiaalia ja sävyä. Kenellä on kokemusta höyhenpeitteestä päiväpeittona? Tiedän, että tuo vaihtoehto on aika yleinen blogimaailmassa. Alla vielä molemmat vaihtoehdot kuvissa.

luhta pilvi ikea hönsbär

Ylempänä Luhta Home päiväpeite ja alhaalla IKEA höyhenpeite. Hmm, mitäs sanotte, miltä pohdinnat printeistä sängynpäädyn yläpuolella ja päiväpeittovaihtoehdot kuulostavat?

Leppoisaa sunnuntaita toivotellen,
allekirjoitus