Makkarimietteitä

makkarikesä-2 makkarikesä-3 makkarikesä-4 makkarikesä

Onpa ollut yllättävän vaikeaa tarttua reissukuviin tällä kertaa, siitä johtuu, ettei reissupostausta ole vielä näkynyt eikä kuulunut. Pari kertaa olen kuvia kurkannut, mutta heti iskee kaukokaipuu ja nyt ei reissuja ole kyllä lähimain tiedossa. Tänään on tarkoitus tarttua hommaan, josko saisin jonkinlaista katsausta aikaan.

Hypätään kuitenkin makkarin tunnelmiin. Pieniä muutoksia on tulossa makkariin, ensimmäisenä tuohon tekstiilipuoleen, sillä nyt sain valkoista pellavakangasta käsiini. En ole löytänyt isoihin tyynyihin (65x65cm) muita pellavapäällisiä kuin nuo kuvissakin näkyvät harmaat ja niinpä päätin, että ompelen päälliset itse, siinä kun ei kovin suuri homma onneksi ole. Muuten tykkään tästä epäsymmetrisestä tyynyröykkiöstä sängyllä enemmän kuin tasamääräisestä, vaikka jos oikein muistan feng shuit menevät tällä tavoin sekaisin. No, en ole feng shuin oppeihin perehtynyt sen enempää, joten meillä saattaa makkari olla oppien mukaan aivan pielessä, kertokaahan jos sieltä lukijoista löytyy asiantuntijoita!

Pohdin täällä myös pitäisikö testata kääntää sänky toisin päin, se nimittäin mahtuisi hyvin myös niin, että pääty olisi printtiseinää vasten. Toiselle puolelle jäisi jonkin verran pienempi kulkutila silloin, mutta muuten huone avartuisi. Mikäänhän ei estä kokeilemasta, joskin täytyy myöntää, että tykkään väljyydestä molemmin puolin sänkyä. Hmm, tätä täytyy luultavasti testata ihan käytännössä, että tietää kummin on kivempi.

Onko teillä sisustusasiat mielessä vai vietetäänkö täyttä lomaa myös sisustuksen saralla?

Ihanaa perjantaita toivotellen,

allekirjoitus