Pyöreä peili ruokailutilaan ja arvonnan voittaja

Viikon loppupuolella saapui tuo kovasti odottamani pyöreä peili, jonka paikaksi varmistui lopulta ruokailutilan tumma seinä. Peili on House Doctorin Walls ja täytyy sanoa, että tykkään peilistä todella paljon. Ja vaikka viereisellä seinällä on erilainen pyöreä peili, niin en koe että nämä mitenkään riitelisivät keskenään. Tämän muutoksen myötä voisi melkeinpä sanoa, että alakerta on tällä erää valmis, sieltä on lähteneet ne elementit, jotka halusin vaihtaa ja tilalla on selkeyttä ja parempaa toiminnallisuutta.

Pyöreä peili on ruokailutilassa viimeistelemässä sisustuksen ilmettä, sillä sen ihmeempää varsinaista funktiota peilillä ei tässä kohtaa kotia ole. Valon ja avaruuden tuntu lisääntyi peilin myötä sen kerratessa valon määrää myös tummalla seinällä. Ja täytyy myöntää, että tykkään katsella kotia peilin heijastuksen kautta.

Vaalean roosat tekstiilit saivat väistyä jo pois olohuoneesta ja nyt ilme on jopa hiukan karu harmaan ja mustan eri sävyissä. Mutta enköhän pian lisäile joukkoon jotain pientä tehostetta. Joko teillä näkyy syksyiset sävyt sisustuksessa? Täytyy myöntää, että tänä vuonna syksy tuntuu tulleen tosi ajoissa niin sisustukseen kuin säähänkin.

Siirrytäänpä sisustusaiheesta toiseen eli Habitare messujen lippujen arvontaan. Lippuarvonta on nyt suoritettu ja arvontakone arpoi voittajaksi numeron, jonka takaa löytyy Emmi Aihos, onnea voittajalle! Kiitos myös kaikille arvontaan osallistuneille, sekä Helsingin Messukeskukselle messulipuista. <3

Ihanaa sunnuntaita toivotellen,

allekirjoitus