Kurpitsainen syyskattaus

Minkähän takia kattauskuvia tulee otettua niin harvoin, vaikka tykkään hurjasti erilaisista kattauksista ja hyödynnän mielelläni kauden valikoimaa pöydän koristelussa. Olette esittäneet välillä toiveitakin kattauskuvista, mutta aika harvakseltaan niitä tulee silti räpsittyä. No mutta, nyt kerrankin ollaan ajoissa kattausinspiraation kanssa, sillä tein teitä varten syksyisen koekattauksen, jossa pääosassa ovat koristekurpitsat.

Kattauksen jätin tarkoituksella vaaleaksi, sillä meillä syksyn maisema väriloistoineen on heti ruokapöydän jatkeena ikkunan ulkopuolella. Hiukan houkuttaisi kyllä ajatus ottaa syksyn lehtiä mukaan kattaukseen, mutta voi olla, että pikkuöttiäisten pelossa jättäisin lehdet ruokapöytään kuitenkin laittamatta.

Kuuluuko teidän muiden syksyyn koristekurpitsat? Meillä niitä on ollut jo useampana vuonna ja tytär haluaa ehdottomasti myös halloween kurpitsalyhdyn koristamaan pihaa sitten kuun lopulla. Itse suosin näitä vaaleita (mahdollisimman valkoisia) koristekurpitsoja, jotka saa mukavasti sopimaan sisustukseen. Mukavaa, kun nykyisin on saatavilla monenlaisia kurpitsoja jokaiseen makuun. Onko sinulla oma lemppari?

Oikein ihanaa lokakuun alkua toivotellen,

allekirjoitus