Testissä kotisiivous

Testisiivous saatu yhteistyössä Ametro kanssa näkyvyyttä vastaan

Jatketaan siivousaiheella, sillä sehän on vallan ajankohtainen ihan koko ajan. Kuten jo tiedättekin, en itse tykkää siivota, mutta siitä huolimatta siivoan viikottain tuntikaupalla, koska se ärsyttävä sotku. Olen leikitellyt ajatuksella kotisiivouksen ulkoistamisesta useita kertoja, erityisen innokas olisin ulkoistamaan kylppäreiden siivoukset, jotka eivät ole mitään suosikkejani. Pääsin ilokseni testaamaan pääkaupunkiseudulla toimivan Ametron siivouspalveluja ja tilaamaan testisiivouksen kotiimme.

Kaksi siivoojaa ja yhteyshenkilö saapuivat sovitusti meille ja sen jälkeen, kun olimme käyneet yhdessä läpi meidän kodin, niin olikin aika poistua kotoa takavasemmalle ja jättää ammattilaiset työhönsä. Toisaalta olisi ollut mielenkiintoista olla kärpäsenä katossa, sillä omasta mielestänikin meillä on siistiä yleisesti ja mietin, että mitä eroa normaaliin mahtaa siivoojien jäljiltä olla. Yllätyin aika perusteellisesti, kun kolme tuntia myöhemmin astuin raikkaalta tuoksuvaan kotiin takaisin.

Kaikki – siis aivan kaikki – oli puunattu kiiltäväksi ja pölyttömäksi sen kolmen tunnin aikana, jonka olimme poissa. Kuten sanottu, pidän aika tarkkaa huolta siitä, että meillä on siistiä ihan muutoinkin, mutta pienistä yksityiskohdista huomasi, että ammattilaiset ovat olleet asialla tällä kertaa. Sen lisäksi, että tasot ja lattiat kiilsivät puhtautta, oli esimerkiksi valaisimet putsattu, se asia, joka itsellä muistuu mieleen aivan liian harvoin. Sormenjälkiä ei ollut kiiltäväpintaisissa kalusteissa tai peilipinnoissa näkyvillä ja lasikaiteetkin kiilsivät puhtautta.

Arvostin heti sellaisia pieniä asioita, kuten suoristetut maton hapsut, pesukoneen ja kuivurin kiillotettu ulkoasu, sekä kylpyhuoneiden perusteellinen siisteys. Oli aivan upea tunne tulla jonkun muun siivoamaan kotiin verrattuna siihen, että olisin itse käyttänyt saman ajan kuuraamiseen. Siivouksen jälki ylitti odotukset, oli mukavaa kierrellä kotia ja huomata, mitä kaikkea olikaan siivottu. Kotisiivous on ehdottomasti juttu, johon haluaisin panostaa tulevaisuudessa. Meillä voisi sopiva siivousväli olla kerran kuukaudessa, sillä siivoan itsekin, mutta tällä tavoin ns. ongelmakohdat tulisi hoidettua tasaisin väliajoin. Oletko sinä kokeillut siivouspalveluja?

Mikä olisikaan ihanampi joululahja kuin kotisiivous… Mikäli innostut kokeilemaan kotisiivousta, niin pääset tilamaan testisiivouksen klikkaamalla. Kertasiivouksen tilaajana saat koodilla KESKI20 20% alennuksen kertasiivouksesta ja koodilla KESKI50 saat 50% alennuksen ensimmäisestä siivouksesta tilatessasi säännöllisen kotisiivouksen. Alennuskoodit ovat voimassa tammikuun 2019 loppuun asti.

Taas ollaan jo torstaissa ja viikonloppu kolkuttelee ovella, ihanaa päivää sinulle <3

allekirjoitus