Lahjakas

Hih, nyt on kyllä niin harhaanjohtava otsikko, että! :D Synttärit – kerranvuotinen riesa jo tässä iässä (35v.) voisi kai sanoa. Mutta on tässä jotain hyvääkin, niinkuin vaikkapa tuo kuvissa seikkaileva ihana kori. 

 Tätä olen etsinyt piiiitkään. Ja eilen se sitten löytyi. Humppilasta. :D 

Tämän sain isältä synttärilahjaksi ja onkin kyllä ihan mainio lahja. Kori on Nordalin. Kannattaa muuten ehdottomasti poiketa Humppilan tai Loimaan suunnalla liikkuessa mahtavaan sisustusliikkeeseen nimeltään Ribbon. Siellä oli tupa täynnä houkutuksia, onneksi lompakon nyörit pysyivät tiukalla. ;)

Toki ostin itse itselleni pienen lahjan myös, mutta siitä lisää myöhemmin, on nimittäin pesussa juuri…

Aivan ihania kommentteja teiltä on tullut arvontapostaukseen. Pistän juttutoiveet muistiin ja pistän toimeksi. :) On myös ihanaa, että uusia lukijoita on tänne taas löytänyt, kohta paukkuu jo satatuhatta kävijää, ihan uskomatonta. Kiitos teille! <3

Koska synttäripäivä on erityisen hehkeä (not!), niin olen huomisia pikkukekkereitä varten siivoillut (siinä samassa myös vaatehuoneen) ja unohtanut avaimet sisälle ulos lähtiessä. Laskin myös liukurilla jäämäkeä I:n suureksi riemuksi. Niin ja isä muisti kahdella eri kakkupalalla, jotka olivat herkkua. Taidetaan olla vielä plussalla… :D

Ihanaa perjantaita! ♡