Uusi kaappi muuttokuormaan

Oikein itseänikin naurattaa, että tässä vaiheessa tulevan muuton valmisteluja tulin sitten hankkineeksi uuden isohkon huonekalun meille! IKEA Stockholm rottinkikaappi on pyörinyt mielessä pitkään, mutta jäänyt haaveasteelle, koska sille ei ole meillä ollut paikkaa ilman, että luopuisin jostain muusta huonekalusta. Se kiva puoli muuttaessa on, että voi miettiä tarpeet ja toiveet uudelleen ja luopua jostain, mistä ilman muuttoa ei tulisi luopuneeksi ja hankkia tilalle jotain pitkään haaveissa ollutta. Tämä hankinta tuli tehtyä viime hetkillä, sillä USA:n IKEAsta ei ainakaan nettitietojen mukaan Stockholmia löydy.

Muuttoarvio meillä oli viikko sitten ja siinä kävi ilmi, että kontissa on tilaa riittämiin meidän tavaramäärällä, joten pitäähän tuota jollain alkaa täyttelemään. No, ei sentään ihan niinkään! Tulevassa kodissa meillä on useita vaatehuoneita, mutta varsinaisia kaappeja ei ole muuten kuin keittiössä ja kylpyhuoneissa. Tämä uusi kaappi tuleekin olemaan omiaan joko sisustustavaroille (niille kaikille maljakoille ja kynttilänjaloille) tai vaihtoehtoisesti liinavaatteille.

Rottinkikaappi on mielestäni vielä kauniimpi nyt omassa ympäristössään kuin liikkeessä tarkasteltuna. Uskon, että tämä tulee olemaan meillä pitkään, sen verran mieluisesta hankinnasta on kyse. Kysymysmerkiksi nouseekin entistä vahvemmin nyt meidän itse tekemä täysipuinen valkoinen kaappi, joka on nykyisessä kodissa ollut työhuoneessani. Saa nähdä löytyykö sille paikkaa uuteen kotiin vai laitanko sen myyntiin pian. Haastavia päätöksiä on vielä edessä sisustuksen osalta. Nyt kuitenkin nautin uudesta hankinnasta, se ei voisi täydellisempi olla.

Ihanaa torstaita toivotellen,

allekirjoitus