Harmaat pellavalakanat

Kaupallinen yhteistyö; Langø

pellavalakanat pellavalakanat pellavalakanat pellavalakanat pellavalakanat

Tumman harmaa on selvästikin tullut jäädäkseen meidän makkarin tekstiileihin. Johtuneeko innostus tummempiin sävyihin talvesta vai mistä, mutta tällä hetkellä vaaleat sävyt eivät houkuta läheskään yhtä paljon kuin tummat murretut värit. Talven tunnelmaa olen lisäksi tuonut makkariin kynttilöillä ja taljoilla.

Sain mahdollisuuden testata Langøn pellavalakanoita ja tartuin innolla tilaisuuteen. Meillä on ollut pellavalakanat  käytössä jo useamman vuoden ajan ja pellava on aivan ihana materiaali vuodevaatteissa. Pellavalakanat sopivat ominaisuuksiltaan erinomaisesti sekä kesään että talveen, sillä ne viilentävät kesällä ja lämmittävät talvella. Lisäksi pellava on ihanan helppohoitoinen, sillä se saa jäädä reilusti ryppyiseksi, itse kun en ole silittäjätyyppiä lainkaan.

Langølla on tällä hetkellä Helsingin showroomilla (Uudenmaankatu 15) mahtava kamppis menossa yhdessä Hope ry:n kanssa. Saat uusista pellavalakanoista (myös tyynyliinoista ja aluslakanoista) 40%:n alennuksen viedessäsi mukanasi vanhat ehjät ja puhtaat petivaatteesi. Langø ja Hope toimittavat heille viedyt petivaatteet apua tarvitseville perheille. Kampanja on voimassa jouluun asti. Mikäli olet tilailemassa verkkokaupasta jouluksi, kannattaa tilaukset tehdä tämän viikon aikana.

Onko sinulla lempi materiaalia vuodevaatteissa? Millaiset vuodevaatteet on parhaat mielestäsi?

Mukavaa torstaita toivotellen,

allekirjoitus